Loppusuoralla ensimmäisenä aloitetussa talossa

Ajattelin ottaa loppukirin Von Huppelsdorfin kanssa. Pitäähän jotain saada joskus valmiiksikin. Ehkä tämä talo voisi valmistua samaan aikaan kun itse valmistun HAMK:ista. Mielenkiintoinen ajatus, tällä mennään.

Kylpyhuone on odottanut viimeisiä kalustuksiaan jo aika tovin. Kuvittelin tekeväni sinne itse puisen hyllykön vetolaatikoineen. No, en tehnyt. En jaksanut inspiroitua ajatuksesta. Harrastuksenhan kuuluu olla rentouttava, joten vedin mielessäni viivan tämän ajatuksen päälle ja tilasin metallihyllykön. Ja kas, pienellä (tai vähän isommalla) sahausoperaatiolla ja liimalla tuli kaksi juuri sopivaa hyllyä. No niin, sitten vaan purkkeja ja purnukoita sisään, muutama pyyheliina ja hammasvälineistöä. Piti kaivaa massatkin esille, tarvittiin tekohampaat. Tuli kyllä muutamat ylimääräisetkin, mutta eikös ole ihan normaalia että mummelit kadottaa niitä? Vielä puuttuu hammasharjat. Ja matto on kamala, mutta kelvannee tähän vaiheeseen. Teen joskus paremman kun saan sopivia aineksia.

IMG_4685

Vanha rouva Amelie on taas juovuspäissään jättänyt tekarit lavuaarin reunalle. Se on ikuinen kinastelun aihe talossa. Yäk. Nehän kuivuukin. IMG_4684

Vastaa