Kiertokäynti: ullakkohuoneet, Amelien kammari

Ylimmäisessä kerroksessa asustelee talon rouvan Rose-Maryn sisar Amelie. Hän on alkoholisoitunut vanha kuivahtanut neiti-ihminen, jolle ei aikoinaan kelvannut miehet. Ei kuulemma löytynyt sopivaa, kaikissa oli jokin vika. Puhumattakaan vanhoilla päivillään, sitten niitä vikoja vasta alkoikin löytyä niistä vähistä miehistä jotka vielä olivat vapaana tai edes elossa. Huhupuheet kuitenkin kertovat, että joku olisi ollut… sitä ei kyllä myönnetä, eikä asiasta saa puhua… ehkäpä tästä lisää tuonnempana… Lohduksi hän hukuttautuu perjantaipulloon -joka päivä. Mutta vain lääkkeeksi! Kuulemma.

Mitä sitä turhaa pukemaan, pyjamassa on ihan hyvä olla.

Mitä sitä turhaa pukemaan, pyjamassa on ihan hyvä olla.

 

Näillä välineillä päivät sujuvat rattoisasti.

Näillä välineillä päivät sujuvat rattoisasti.

Amelien_huone2

Kiikkustuolin matto on tehty 32 count -kankaalle puolipistoin. Myös lattiamatto on tehty puolipistoin, tämä Janet Grangerin kititstä. Kaunis seinävaate on Kirsin käsialaa.

 

 

Vastaa