Koiramaista menoa

Von Huppelsdorfin päivään kuuluu koiramaista. Rosemary on saanut Gunnarilta syntymäpäivälahjaksi koiranpennun, jolle pitäisi nyt keksiä nimi. Toistaiseksi väki kutsuu häntä neiti spanieliksi. Heti kotimatkalla piti käydä ostamassa kaulapanta, on ihan sävysävyyn rouvan neuleen kanssa. Oikein on kevättä ilmassa! Tässä Rosemary käy hakemassa pikkuisen makuuhuoneen käsinkudotulta plyyshimatolta, ettei vain tule vahinkoa. RoseMary

Iidalla on kaveri kylässä, Rex osallistuu myös tyttöjen touhuihin. Iida_ja_Rex

Amelie on perjantaihömpsyillä, konjakkia vain lääkkeeksi. No, meni koko pullo! Melko tavallinen näky tämä,  muori tykkää hömpsytellä kiikkustuolissa pyjamaisillaan harva se päivä. Mitäpä sitä muutakaan… Takana oleva viinakaappi ei ole säpissä, siellä on oiva kätkö.

Seurana rakkaudenhedelmä, sekarotuinen Tytti.

Tytti_ja_muori

Vastaa