Saunotaanko?

Saunassakin alkaa olla isoimmat systeemit kohdillaan, pitää vielä miettiä tarvitaanko etuosaan väliseinää. Saattaa mennä ahtaan näköiseksi.. Lattialle ainakin tarvitaan puisia ritilöitä ja lauteille emalisia pesuvateja.

saunanpuoli

Pesuhuone

Pesuhuoneen takaseinä jäi kuprulle, mutta saa kuulua aikakauden henkeen. Pieni vesivahinko vain lisää uskottavuutta :-). Kylpyankka taitaa olla liian uudenaikainen, pitää vaihtaa se jossain vaiheessa. Joutuuko peräti massailuhommiin.

Olen kyllä aika tyytyväinen tähän.

pesuhuoneenpuoli

Kalusteita ja valoa

Laatikon isoimmat osaset alkavat olla paikoillaan, pientä tilkettä sitten ajan kanssa ja inspiraation mukaan. Mielessä on tietty vaikka ja mitä, mutta katsotaan miten intoa vielä piisaa.

Valoksi tuli nyt kymmenen ledin patterikäyttöinen sarja, ehkä tuota joutuu tiirailla sitten taskulampun kanssa. No, tarpeen mukaan vaihdetaan. Sehän on nyt vain teipin pätkillä kiinnitettynä. Teipit jäänevät piiloon kun laitetaan päälle pleksi ja jonkinlaiset listat.

kokoloota

Nalletalo

Tämä projekti alkoi jo pari vuotta sitten, kun löysin kirpparilta ihanan valurauta-ammeen. Pian hain Alkosta viinilaatikon ja pari nallea taas kirpparikierrokselta. Alkoi itää ajatus nallen kylpyhetkestä. Kuten kaikkien muidenkin projektien kanssa tuppaa käymään, myös tämä laajeni sitä mukaa kun jotain sai työstettyä suunnitelmaksi asti, saati valmiiksi.

Nallelaatikosta tuli minun ja mieheni yhteinen projekti kuin varkain. Miehethän ovat käteviä lauteiden ja lattian teossa, joten tähän saatiin luonteva työn jako. Pitäähän mieskin pitää puuhassa niin saan itsekin puuhastella askarrusten parissa. Hiirten katossa menee yläkerran saunaosaston viemäriputket, myös sen suunnittelu luontui mieheltäni paremmin kun lattiaa piti veivata ees taas ja ympäri. Vähemmästäkin menee naisihminen sekaisin.

Ajan saatossa retroilu on alkanut kiinnostaa, vaikka kovasti koitin vastustaa. Olkoon tämä projekti 70-luvun hengen mukainen.

Hiirien keittiö

hiirien keittiö

Hiirten hellahuone on rakennettu puisen viinilaatikon alimpaan kolmannekseen.

Keittotaso ja hella on yhtenäinen Erisan -pahvipakkaus, joka on leikelty päällystetty lopulliseen muotoonsa. Tiskipöytä on hopean väristä teippiä ja tiskialtaan virkaa toimittaa suklaakonvehtirasiasta pelastettu osanen. Sänky on tehty kahvitikuista.