Puutarhavaja

Välipalana valmistui puutarhavajaboksi, joka annettiin lahjaksi. Vähän kyllä mietin, että mitenkähän käy kun on hiukan sekaisin tavarat sisällä ja ne on liimattu niille sijoilleen. Lahjan saaja on järjestyksen ihminen ja kuului jo pientä aprikointia, että saisikohan sipulipussit laitettua kaappiin sisälle. Höm, saas nähdä minne pussukat päätyvät.

Loota

Tähän tyyliin minulla on romppeet kun alan puutarhuroimaan. Mikä missäkin vapaalla tasolla.

tuoli

sisalta

Kukkasipulipusseja oli kiva tehdä.

kukkasipulipussit

Angel-tulppaanin sipuleita kätkin syksyllä omaankin pihaan.

Tulppaanipussi

Kevään kukkapuuhia

Sormet syyhyäisi jo pihatöihin, onneksi saa helpotusta ministelyllä. Tein kasan narsisseja, mutta en osannut oikein päättää väritystä. Siinä on nyt vähän sitä sun tätä ja jotain jäi vielä puuttumaan. Saavat mennä odottamaan seuraavaa inspiraatiota että istuttamaan ryhdyn. Narsissit

Amppelin teko houkutti, koitin siihen tuollaista meriheinämäistä istutusastiaa. Muottia käyttämällä tulee aika hyvä, kunhan muotoilee tarpeeksi siistiksi märkänä. Itse amppelin kanssa saakin sitten tapella, nuo ruodot ei välttämättä ole samaa mieltä asettelusta. Ja koon määrittäminen istutusasitalle sopivaksi.. no jaa – siinä kannattaa olla suurpiirteinen niin järki säilyy :-).

amppeli

Kerhossa tehtiin uudella tekniikalla astioita. Oli kyllä koukuttava harjoitus.. näitä voisi tehdä lisää. Koko on samaa luokkaa kuin yläkuvan amppelissa, ja siinä näytti nämäkin ihan kivalta.

vadit