Kirjastohuone alkaa saada ryhtiä

Kirjastohuone on saanut kirjoituspöydän, tila alkaa vähitellen näyttää siltä kuin kuuluu.

IMG_4686

Gunnar on osallistunut raha-arpajaisiin, nyt jännätään onko onnetar suopea.

IMG_4688

 

Voihan nuppi!

Ja kyllä on odotettu hartaasti että yksi peilipöytä löytää kelvolliset nupit. Niitä ei löytynyt sitten niin millään, mutta viimein keksin miten ne voi tehdä itse. Niiden kun piti olla hopeiset :-).

IMG_4679

Loppusuoralla ensimmäisenä aloitetussa talossa

Ajattelin ottaa loppukirin Von Huppelsdorfin kanssa. Pitäähän jotain saada joskus valmiiksikin. Ehkä tämä talo voisi valmistua samaan aikaan kun itse valmistun HAMK:ista. Mielenkiintoinen ajatus, tällä mennään.

Kylpyhuone on odottanut viimeisiä kalustuksiaan jo aika tovin. Kuvittelin tekeväni sinne itse puisen hyllykön vetolaatikoineen. No, en tehnyt. En jaksanut inspiroitua ajatuksesta. Harrastuksenhan kuuluu olla rentouttava, joten vedin mielessäni viivan tämän ajatuksen päälle ja tilasin metallihyllykön. Ja kas, pienellä (tai vähän isommalla) sahausoperaatiolla ja liimalla tuli kaksi juuri sopivaa hyllyä. No niin, sitten vaan purkkeja ja purnukoita sisään, muutama pyyheliina ja hammasvälineistöä. Piti kaivaa massatkin esille, tarvittiin tekohampaat. Tuli kyllä muutamat ylimääräisetkin, mutta eikös ole ihan normaalia että mummelit kadottaa niitä? Vielä puuttuu hammasharjat. Ja matto on kamala, mutta kelvannee tähän vaiheeseen. Teen joskus paremman kun saan sopivia aineksia.

IMG_4685

Vanha rouva Amelie on taas juovuspäissään jättänyt tekarit lavuaarin reunalle. Se on ikuinen kinastelun aihe talossa. Yäk. Nehän kuivuukin. IMG_4684

Pitsipuuhia

Pyykkäilin vanhoja pitsejä. Onneksi en taaskaan etukäteen ymmärtänyt paljonko tähän voi mennä aikaa. Varmaan tunnin selvitin ja oioin näitä muotoonsa.

pitsit kuivuu

poksyt kuivuu

Yhdestä vanhasta brodyyri-tyyppisestä ihanuudesta ompelin kokeeksi pöksyt. Myös ne pääsivät pyykkiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amelie ja poksyt

Amelie tarkastaa työn jälkeä. Vielä on kuulemma parantamisen varaa :-). No – ehkä siihen joku rusetti voidaan laittaa.