Hepene avattu

Hilkan hepeneessä vietetään avajaisia, vaikka kaikki tuotteet eivät ole saapuneet. Hilkkaa jännittää puodin vastaanotto, onkohan vaatteet liian hepeneitä täkäläisille?!

IMG_4825

Hilkka oli unohtanut kaikessa tohinassa myös tilata kunnollisia henkareita. Onneksi ullakolta löytyi jokunen rautalankaviritys, niillä on nyt pärjättävä kunnes saadaan uusia ja hienoja. Eikä kaikki myytävätkään ennättänyt saapua. Yksi hylly on täysin tyhjä, mutta avajaiset mitkä avajaiset.

IMG_4798

Iik, ensimmäinen asiakas. Huh, onneksi se on Emily joka tulee toivottamaan uuden puodin tervetulleeksi. Samalla voi katsella jotain kevyttä ja ihanaa päälle laitettavaa.

IMG_4828

Kirjastoon täydennystä

Pääsiäiseenhän kuuluu munien kanssa puuhastelu. Koitin väkertää munankuorista mosaiikkia. Aika näpertämistähän se on, mutta ihanaa kun saa ohutta pintaa kiitokseksi. Tein pöytään maalatuista ja keitetyistä ankan munista pöytään pintaa. Pöytä on omista leikeistäni vuosilta nakki ja muussi. Yksi laatikkokin hukassa, mutta riemastuttavaa että viimeinkin keksin tällekin käyttöä. IMG_4776

Takan alunen ja edustakin sai täydennystä. Palovaara piti ottaa huomioon, joten kiveä alle ja kipinäsuoja eteen.

IMG_4775