Tästä kaikki alkoi!

IMG_4361

Hella josta kaikki alkoi. Vieressä von Huppelsdorfin isäntä, ruotsalaissyntyinen Gunnar, hieno herrasmies.

Nukketalo

Talon tarina alkaa jo arviolta 7 vuotta ennenkuin ensimmäinen talo von Huppelsdorf hankittiin. Koko harrastukseni alkoi vanhasta metallisesta uunista, jonka näin Pasilan aseman yläkerrassa olevan antiikkiliikkeen ikkunassa. Elettiin vuotta 2001 tai 2002. Se uuni yksinkertaisesti vain piti saada. Monta vuotta tämä uuni uinui kätköissä, vielä ei ollut aika kypsä. Näin joskus kauniita nukketaloja sisustusliikkeissä ja haaveilin, mutta en tiennyt mistä haaveilin, kunhan vaan tiesin että jotain ihanaa on, mutta miten ja missä… ei aavistustakaan. KUNNES joku päivä peruuttamattomasti ja aivan vahingossa seikkailin internetin ihmeellisessä maailmassa ja eteeni avautui jotain käsittämätöntä. Olin seikkaillut tieni Heleenelundiin, ihanaan Heleenan nukkekotiblogiin. Kiitos Heleena, että olet ollut innoittajani ja avasit tien tähän ihanaan satujen maailmaan! Peruuta -painiketta ei ole, eikä tarvita.

 

Vastaa