Forssan markkinoilla 2016


Heinäkuun lopussa oli Forssassa Wanhan ajan lelumarkkinat. Varsinsinainen nukkekotikäsityöläisten kokoontumisajo. Herkkuja oli taas yllin kyllin ja ähky iski jo ensimmäisessä pöydässä. Sain kuin sainkin yhden Hanna tekemän kissan ja Marialta on herkullinen ompelukone ja vaikka mitä muuta. Kirsin ja Emman pöydästä tarttui mukaan Emman tekemä ihastuttava lyhtypylväs ja pieni koriste. Annalla oli myynnissä ihania papereita, tuli valinnan vaikeus.. Joutomaalta ostin paperimassaa, sormet syyhyää päästä testaamaan sitä. Senkki ja lipasto ovat Christian Lundkvistin käsityötä. Kuvasta puuttuu Tiina H:n tekemät pikkuruiset keramiikkalaatat, harmi etten älynnyt ostaa nitä enempää. Lopuksi osuin vielä kirpputoripöytään, josta löytyi paljon kivoja esineitä, mm laiva ja kahvipannu pilkkahintaan.

Markkinaostokset.

Markkinaostokset

 

Vasemman puoleisin on lapsinukke (ei omatekoinen). Seuraavat lapsinuken nukkeja leikkeihin.

Vasemman puoleisin on lapsinukke (ei omatekoinen). Seuraavat lapsinuken nukkeja leikkeihin.

Vastaa